Переяслівська

  • Переяслівська
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка натуральна (синюга) або штучна (текстиль)

Поєднання свинини різних сортів створює надзвичайний, за своїми смаковими та зовнішніми якостями, продукт.

Склад: м'ясо 93% (свинина напівжирна, свинина нежирна); вода питна; молоко сухе знежирене; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; комбінована харчова суміш (стабілізатор (Е450), екстракти прянощів (мускатний горіх, чорний перець), посилювач смаку (Е621), антиоксидант (Е316), фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% в натуральній оболонці - не більше 2 діб. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Лікарська

  •    Лікарська

ВИЩОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка натуральна (міхури)

Всім відома і всіма любима «Лікарська». Завдяки своєму незабутньому смаку наближує до нашого дитинства.

Склад: м'ясо 95% (свинина напівжирна, яловичина в/с); вода питна; яйця курячі; сіль кухонна харчова; молоко сухе знежирене; цукор білий; горіх мускатний мелений, фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 3 діб. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Любительська

  • Любительська

ВИЩОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка натуральна (синюга) або штучна (текстиль)

Шматочки сала створюють надзвичайно ніжний смак «Любительській» який збагачується поєднанням чорного перцю та мускатного горіху.

Склад: м'ясо 75% ( свинина нежирна, яловичина в.с); 25% сало ковбасне хребтове; вода питна; сіль кухонна харчова; цукор білий, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання ковбас, які упаковані під вакуумом при температурі 0-6° не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Фірмова з молоком

 
  • Фірмова з молоком

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка натуральна (синюга) або штучна (текстиль)

Поєднання яловичини, свинини, м’яса птиці, молока та спеціально підібраних спецій створюють приємний, ніжний молочний смак ковбаси.

Склад: м'ясо 76% (свинина напівжирна, яловичина в.с, м'ясо птиці); сало ковбасне бокове 15%; вода питна; молоко сухе знежирене; яйця курячі; сіль кухонна харчова; харчова добавка ( стабілізатор (Е 450), коріандр, мускатний горіх, білий перець, імбир, декстроза, антиоксидант (Е300, Е316), посилювач смаку та аромату (Е 621), екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх), фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання ковбас, які упаковані під вакуумом, при температурі 0-6° не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Русанівська

 
  • Русанівська
 
                                                ВИЩОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка штучна (поліамід)

Традиційна варена ковбаса з приємним присмаком кмину та духмяного перця. Невеликі шматочки яловичини створюють цікавий малюнок на розрізі.

Склад: м'ясо 80% (свинина напівжирна, яловичина в/с); вода питна; свинина жирна; молоко сухе знежирене; сіль кухонна харчова; часник; цукор білий; кмин мелений; перець духмяний мелений; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 10 діб.








Дитяча

  • Дитяча

ВИЩОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка білкова або натуральна (черева)

Тільки відбірна яловичина та свинина в поєднанні з вершками надає «Дитячій» м’якого смаку та природного аромату.

Склад: м'ясо 67% (свинина напівжирна, яловичина в.с); вода питна; вершки; сири сичужні тверді; яйця курячі; сіль кухонна харчова; цукор білий; горіх мускатний мелений; фіксатор кольору нітрит натрію

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 3 діб. Упакована під вакуумом не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Наша Казка

  • Наша Казка

ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка білкова

«Наша казка» виготовляється на основі ідеального поєднання м’ясної сировини, молока та ароматних натуральних спецій. Завдяки цьому ми отримуємо продукт з багатим смаком та ароматом.

Склад: м'ясо 75% (яловичина 1с, яловичина в.с, свинина напівжирна, свинина нежирна); вода питна; свинина жирна 20%; молоко сухе знежирене; сіль кухонна харчова; комбінована суміш (стабілізатори (трифосфат, пірофосфат), цукри, прянощі, харчовий ароматизатор, підсилювач смаку та аромату (глутамат натрію), антиоксидант (аскорбінова кислота)), фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 3 діб. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

Одеська

  • Одеська

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка білкова

Збагачений смак отримується завдяки вдалому поєднанню паприки, чорного перцю, любистку, імбиру та мускатного горіху. А шматочки сала надають ніжності та соковитості.

 Склад: м'ясо 59,5% (свинина напівжирна, яловичина 1с); вода питна; сало ковбасне бокове 16,5%; м'ясо птиці механічного обвалювання; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; соєвий білок; харчова суміш (спеції ( перець духмяний, перець чорний), стабілізатор (Е450), декстроза, антиоксидант (Е300, Е301), ідентичний натуральному ароматизатор вершків, екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх); тваринний білок; натуральний ароматизатор; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 2 діб. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.

 

 

 

 

Миколаївська

  • Миколаївська

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка білкова

Свинина та натуральні прянощі надають «Миколаївській» соковитості та приємного смаку з нотками чорного, білого перцю та часнику.

Склад: м'ясо 60% (свиина напівжирна, м'ясо птиці, яловичина 1с); вода питна; сало ковбасне бокове 20%; м'ясо птиці механічного обвалювання; соєвий білок гідратований; сіль кухонна харчова; комбінована харчова суміш (спеції (перець душистий, перець чорний), стабілізатор  (Е450), декстроза, антиоксидант: (Е300, Е301), ідентичний натуральному ароматизатор вершків, екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх)), фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 2 діб. Упакована під вакуумом не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

Олів'є

  • Olive
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31806583-002-2002

Оболонка целюлоза

Відмінний варіант для приготування славнозвісного салату «Олів'є». Ковбаса виготовляється з м'яса птиці, через що має ніжний смак.

Склад: м'ясо 40% (м'ясо куряче 30%, яловичина 1с), вода питна,олія соняшникова рафінована, сало ковбасне бокове,м'ясо птиці механічного обвалювання, білок тваринний, молоко сухе, крупа манна, соєвий білок, сіль кухонна харчова, пряна суміш (підсилювач смату та аромату Е621, декстроза, натуральний ароматизатор (вершки), екстракти прянощів: духмяний перець, мускартний горіх, гострий перець), комбінована суміш (стабілізатори (Е450,Е451), антиоксидант Е316), натуральний харчовий барвник рис ферментований, фікстаор кольору Е250.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 2 діб. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.








Апетитна з молоком

 
  • Апетитна з молоком
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка білкова

Улюблений молочний смак вареної ковбаси, який доповнюється ноткою мускатного горіху.

Склад: м'ясо 59% (яловичина 1с, свинина напівжирна); вода питна; сало ковбасне бокове 20%; тваринний білок гідратований; молоко сухе знежирене; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; харчова добавка ( стабілізатори (Е 452і, Е451і); антиоксиданти (Е 301,Е 300); підсилювач смаку та аромату (Е621); мальтодекстрин, мальтоза, глюкоза); суміш прянощів (перець, мускатний горіх, червоний стручковий перець імбир, ароматизатор вершків натурально ідентичний); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 2 діб. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Чайна

 
  • Чайна
 

ДРУГОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка целюлоза

Яловичий фарш, прикрашений шматочками сала, робить «Чайну» особливою, а чорний перець, коріандр та часник створює оригінальний та приємний смак.

Склад: м'ясо 90% (яловичина 2с, свинина напівжирна), вода питна, сало ковбасне бокове 10%, сіль кухонна харчова, часник свіжий, перець чорний мелений, цукор білий, коріандр мелений, фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 2 діб. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.


 

 

 

 

 

 

 

Посольська

 
  • Посольська

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка целюлозна

Особливого смаку надає гармонічне поєднання яловичини та курятини. Натуральні спеції роблять це поєднання більш яскравим.

Склад: м'ясо 60% (яловичина 1с, м'ясо птиці, свинина напівжирна); вода питна; сало ковбасне бокове; молоко сухе знежирене; сіль кухонна харчова; крохмаль картопляний; харчова добавка (стабілізатори (Е452і, Е451і), антиоксиданти (Е301, Е300), підсилювач смаку та аромату (Е621), мальтодекстрин, глюкоза, перець червоний, любисток, мускатний цвіт, екстракт чорного перцю, коріандр, імбир); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 2 діб. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вершкова

  • Вершкова
 
  ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31083690-022:2006

Оболонка штучна (поліамід)

 Ніжна варена ковбаса збагачена смаком та ароматом свіжих вершків.

Склад: м'ясо 50% (свинина напівжирна, м’ясо птиці); вода питна; вершки 12%; сало ковбасне бокове; м'ясо птиці механічного обвалювання; молоко сухе; крупа манна; сіль кухонна харчова; соєвий білок; харчова суміш (спеції, стабілізатори (Е452,Е451,Е450), посилювач смаку та аромату Е621 антиоксидант (Е300), ідентичний натуральному ароматизатор вершків); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 8 діб.