Дитячі

  • Dityachi

ВИЩОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка білкова (їстівна)

Ніжні тоненькі сосиски з легким молочним смаком.

Склад: м'ясо яловичина 50% (яловичина знежилована першого сорту, яловичина знежилована вищого сорту); свинина знежилована напівжирна 40%; молоко сухе знежирене , яйця курячі харчові, олія соняшникова рафінована дезодорована, вода питна; сіль кухонна харчова; перець духмяний мелений; горіх мускатний мелений; фіксатор кольору Е250.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 3 діб. Упаковані під вакуумом не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

Слов'янські

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - http://myasopolesya.com.ua/images/Sosiski_sardelky/Sloviansky 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка штучна (поліамід)

Букет з екстракту чорного перця, паприки, любистку, коріандру та імбиру створює оригінальний смак цих сосисок.

Склад: м'ясо 70% (яловичина 1с, свинина напівжирна); вода питна; сало ковбасне бокове 10%; сіль кухонна харчова; соєвий білок; харчова добавка (стабілізатори (Е452і, Е451і), антиоксидант (Е 301, Е 300), підсилювач смаку та аромату (Е 621), мальтодекстрин, глюкоза, перець червоний, любисток, мускатний цвіт, екстракти спецій (чорний перець, коріандр, імбир)); тваринний білок; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 3 діб. Упаковані під вакуумом - не більше 10 діб.

 

Оригінальні

  • сардельки Оригінальні
 

ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка натуральна (черева)

Поєднання яловичини та ніжної свинини надає сарделькам соковитості, а ретельно підібрані спеції підкреслюють натуральний м’ясний смак.

Склад: 65% (яловичина 1с., яловичина в.с., свинина напівжирна); 30% сало ковбасне бокове; вода питна; молоко сухе знежирене; яйця курячі; сіль кухонна харчова, харчова суміш (екстракти прянощів (майоран, чорний перець, декстроза), прянощі (мускатний горіх, гірчичне борошно), стабілізатор Е450, посилювач смаку та аромату Е621, антиоксидант Е316)); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 3 діб. Упаковані під вакуумом - не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

З сиром

  • сардельки З сиром

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка натуральна (черева)

Ці сардельки для найвимогливіших гурманів. Додавання до м’ясного фаршу твердого сиру надає вишуканості та неповторності смаку.

Склад: м'ясо 61% (яловичина 1с, свинина напівжирна); вода питна; 13% сир сичужний твердий; 10% сало ковбасне бокове; м'ясо птиці механічного обвалювання; молоко сухе знежирене; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; харчова суміш (екстракти прянощів (майоран, чорний перець, декстроза), прянощі (мускатний горіх, гірчичне борошно), стабілізатор Е450, посилювач смаку та аромату Е621, антиоксидант Е316); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 2 діб. Упаковані під вакуумом не більше 10 діб.



 

 

 

 

 

 

 

Молочні

  • сосиски Молочні
 
                                                 ВИЩОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка штучна (поліамід)

Ніжні та соковиті сосиски з приємним та м’яким ароматом молока.

Склад: м'ясо 95% (свинина жирна, яловичина в/с, яловичина 1с, свинина напівжирна); вода питна; молоко сухе; сіль кухонна харчова; цукор білий; перець чорний мелений; перець духмяний мелений; горіх мускатний мелений; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 6 діб. Упаковані під вакуумом або в модифіковане газове середовище не більше 10 діб.








Троє поросят

 
  • сосиски Троє поросят
 
                                                           ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка штучна (поліамід)

Маленькі «поросятка» своїми смаковими властивостями порадують кожного. Неповторний вершковий смак сосискам надає поєднання яловичини, свинина та молока.

Склад: м'ясо 70% (яловичина 1с, свинина нежирна); вода питна; сало ковбасне бокове 25%; молоко сухе знежирене; яйця курячі харчові; сіль кухонна харчова; комбінована суміш (стабілізатори (Е 451, Е450), цукри, прянощі, ароматизатор ідентичний натуральному, підсилювач смаку та аромату (Е621), антиоксидант ( Е300)); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 6 діб. Упаковані під вакуумом - не більше 10 діб.









Шкільні

 
  • сосиски Шкільні
 

ВИЩОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка штучна (поліамід)

Відомі ще за радянських часів «Шкільні» сосиски подарують вам приємний смак. Особливо смачні в розігрітому стані.

Склад: м'ясо 95% (свинина напівжирна, яловичина в.с); вода питна; яйця курячі; сіль кухонна харчова; молоко сухе знежирене; цукор білий; перець духмяний мелений; горіх мускатний мелений; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 6 діб. Упаковані під вакуумом - не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Студентські

 
  • сардельки Студентські
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка натуральна (черева)

Соковиті з тонким пряним смаком сардельки «Студентські» мають велику популярність серед покупців.

Склад: м'ясо 48% (яловичина 1с, свинина напівжирна); вода питна; сало ковбасне бокове 20%; свинина жирна 14%; соєвий білок гідратований; молоко сухе знежирене; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; харчова суміш ( тваринний білок, стабілізатори ( Е451і, Е452і), цукри, антиоксиданти (Е 301, Е 316), посилювач смаку та аромату (Е 621), екстракт розмарину; екстракти спецій; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 2 діб. Упаковані під вакуумом не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Українські

  • сардельки Українські
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка штучна (поліамід)

Соковиті сардельки з традиційними для українців прянощами та спеціями.

Склад: м'ясо 85% (яловичина 1с, свинина напівжирна,м’ясообрізь свиняча); вода питна; сало ковбасне бокове; молоко сухе знежирене; соєвий білок; сіль кухонна харчова; харчова суміш (стабілізатори (Е421і,Е451і), антиоксидант (Е301,Е300), посилювач смаку та аромату Е621, спеціі); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 8 діб. Упаковані під вакуумом або в модифіковане газове середовище не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Житомирські

  • сосиски Житомирські
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка штучна (поліамід)

Спеціально розроблена рецептура дає можливість отримати унікальний продукт, який при невеликій ціні має чудовий смак та аромат.

Склад: яловичина 1с 35%; сало ковбасне бокове 35%; вода питна; м'ясо птиці механічного обвалювання; соєвий білок гідратований; сіль кухонна харчова; харчова добавка (стабілізатори (Е452і, Е451і), антиоксидант (Е301, Е300), посилювач смаку та аромату (Е 621), мальтодекстрин, глюкоза, перець червоний, любисток, мускатний цвіт, екстракти спецій (чорний перць, коріандр, імбир), фіксатор кольору нітрит натрію

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 3 діб. Упаковані під вакуумом - не більше 10 діб.

Пікантні

  • Pikantni
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-002:2008

Оболонка білкова (їстівна)

Сама назва дає зрозуміти особливість цих сосисок. Цю пікантність вони отримують завдяки вдало підібраним спеціям та ніжному копченню.

Склад: м'ясо 50% (яловичина 1с, свинина напівжирна); 30% сало ковбасне бокове; вода питна; м'ясо птиці механічного обвалювання; соєвий білок гідратований; сіль кухонна харчова; харчова добавка (стабілізатори (Е452і, Е451і), антиоксидант (Е 301, Е 300), посилювач смаку та аромату (Е 621), мальтодекстрин, глюкоза, перець червоний, любисток, мускатний цвіт, екстракти спецій (чорній перць, коріандр, імбир), фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 48 годин. Упаковані під вакуумом - не більше 10 діб.