Баликова

  • Баликова

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка натуральна (черева)

Завдяки особливості технологічного процесу приготування, а саме висолювання та дозрівання нежирної свинини, ми отримуємо дуже приємний, а головне натуральний смак ковбаси.

Склад: 94% м'ясо свиняче (свинина нежирна); вода питна; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; комбінована суміш (стабілізатори (Е450, Е451), спеції та екстракти спецій (кардамон, мускатний горіх, селера, коріандр, кмин), антиоксидант (Е300, Е330)); фіксатор кольору нітрит натрію. 

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря  75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Дрогобицька

 
  • Дрогобицька
 

ВИЩОГО СОРТУ

ДСТУ 4435:2005

Оболонка білкова (фабіус)

Висолена та визріла нежирна свинина, вишукані прянощі та спеції створюють приємний та незабутній смак.

Склад: 100% свинина нежирна; сіль кухонна харчова; часник свіжий; цукор; перець чорний мелений; перець духмяний мелений; кмин мелений; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

Свиняча

  • Свиняча
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ДСТУ 4435:2005

Оболонка білкова (фіброуз)

Ковбаса «Свиняча» - для відданих цінителів м’ясних ковбас. Ця соковита ковбаса порадує Вас своїм смаком та ароматом і не залишить нікого до себе байдужим.

Склад: 100% свинина напівжирна; сіль кухонна харчова; часник свіжий; цукор; перець чорний мелений; перець духмяний мелений; фіксатор кольору нітрит натрію. 

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб  

 

 

 

 

 

 

 

Президентська

  • Президентська
 

ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка білкова в сітці

Таке гідне та горде звання ковбаса отримала не випадково, тут поєднані відбірна яловичина, пісна свинина та сало найвищої якості, а чорний перець надасть особливого та неповторного смаку.

Склад: 70% (яловичина в.с.; свинина нежирна; яловичина 1с); 30% сало ковбасне хребтове; сіль кухонна харчова; пряно-ароматична суміш (мальтодекстрин, гідролізат білку (гідролізат білку соєвого, гідролізат дріжджовий), ругулятор кислотності (Е575), підсилювач смаку та аромату (Е621), чорний перець, зелений перець, перець червоний, коріандр); стабілізатор триполіфосфат натрію; харчовий барвник (рис ферментований); фіксатор кольору нітрит натрію. 

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Рублена

  • Рублена
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка білкова (фабіус)

Ковбаса для справжніх цінителів м'яса! Відбірні шматки пісної свинини надають неповторного смаку та соковитості, а зернятка кмину - пікантності.

Склад: м'ясо свиняче 96% (свинина нежирна); вода питна; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; харчова суміш (стабілізатори (Е450, Е451, Е452), згущувач (Е407), цукри, соєвий білок, антиоксидант (Е 301), фіксатор кольору нітрит натрію, екстракти спецій); суміш прянощів (харчова сіль, екстракти прянощів (чорний перець, мускатний горіх), підсилювач смаку та аромату (Е621); кмин; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Старокиївська

 
  • Старокиївська
 

ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка натуральна (круга)

Добірна яловичина, шматки свинини та курятини, оригінально поєднані між собою, а пряно-солонуватий смак довершує цю композицію.

Склад: м'ясо 70% (яловичина 1с, свинина напівжирна, м'ясо птиці); 20% сало ковбасне бокове; 10% свинина жирна; вода питна; сіль кухонна харчова; суміш прянощів ( натуральні прянощі (кардамон, мускатний горіх, селера, коріандр, кмин), цукри, підсилювач смаку та аромату (Е 621), антиоксидант (Е316)); стабілізатор (триполіфосфат); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Краківська

  • Краківська
 

ВИЩОГО СОРТУ

ДСТУ 4435:2005

Оболонка натуральна (черева)

Готується з відбірного якісного м’яса та найкращих спецій. Ця ковбаса «кільцем» до смаку тим, хто полюбляє традиції.

Склад: 70% (свинина напівжирна; яловичина 1с); 30% грудинка свиняча; сіль кухонна харчова; часник свіжий; цукор; перець чорний мелений; перець духмяний мелений; фіксатор кольору (нітрит натрію).

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Сервелат Вершковий

  • сервелат Вершковий
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка білкова (фіброус)

«Сервелат Вершковий» відрізняється своїм вишуканим та м’яким смаком. Особливості йому надає саме молоко, завдяки якому і відчуваємо солодко-молочний смак.

Склад: 64% м'ясо (яловичина 1с, свинина напівжирна, м'ясо птиці); 28% сало ковбасне бокове; вода питна; молоко сухе знежирене 5%; соєвий білок; сіль кухонна харчова; суміш прянощів (перець, мускатний горіх, червоний стручковий перець, імбир, ароматизатор вершків натурально-ідентичний); стабілізатор (триполіфосфат); натуральний ароматизатор; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Сервелат Олімпійський

  • сервелат Олімпійський
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка білкова (фіброус)

Яскравий «сервелатний» малюнок та приємний відтінок мускатного горіху робить цю ковбасу відмінною та яскравою.

Склад: 68% м'ясо (яловичина 2сорту, свинина напівжирна); 30% сало ковбасне бокове; вода питна; сіль кухонна харчова; соєвий білок; пряна суміш (натуральні прянощі (кардамон, мускатний горіх, селера, коріандр, кмин), цукри, підсилювач смаку та аромату (Е621), антиоксидант (Е 316); стабілізатор (Е 451); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Шинкова

  • Шинкова
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка білкова (фабіус)

Достатньо великі частинки свинини та курячого філе створюють цікаве смакове поєднання, а паприка, любисток, чорний перець та імбир додають довершеності смаку.

Склад: 97% м'ясо (свинина напівжирна, м'ясо птиці, яловичина 2с); вода питна; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; харчова суміш (тваринний білок, стабілізатор (Е450і, Е452і), цукри, антиоксидант (Е301, Е316), підсилювач смаку та аромату (Е621), екстракт розмарину); харчова добавка (мальтодекстрин, білковий гідролізат, підсилювач смаку та аромату (Е621), екстракти (чорного перцю, білого перцю, часнику); фіксатор кольору нітрит натрію

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

Ковбаски Єгєрські

 
  • ковбаски Єгєрські
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка білкова (їстівна)

Це ідеальні ковбаски для вашого відпочинку. Трішечки підсмажте - і отримайте надзвичайно смачні та ароматні ковбаски до Вашого столу. Смачного!

Склад: м'ясо 67% (яловичина 2с, свинина напівжирна, м'ясо птиці); 20% сало хребтове; вода питна; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; суміш прянощів (натуральні прянощі (кардамон,, мускатний горіх, селера, коріандр, кмин), цукри, підсилювач смаку та аромату (Е621), антиоксидант (Е316)); тваринний білок; часник свіжий; харчовий барвник рис ферментований; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря  75-78 % не більше 15 діб. Упаковані під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Ковбаски Шашличні

  • ковбаски Шашличні
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка натуральна (черева)

Чудовий вибір для тих, хто збирається влаштувати барбекю. Надзвичайно смачні та ароматні ковбаски добрі як на грилі, так і в остиглому стані.

Склад: м'ясо 70% (яловичина 2с, свинина напівжирна, м'ясо птиці); 15% (сало ковбасне бокове); вода питна; цибуля смажена; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; крупа манна; тваринний білок; оцет 9%; стабілізатор (триполіфосфат); харчова суміш ( декстроза, підсилювач смаку та аромату (Е621), екстракти спецій, ароматизатори); цукор білий; харчовий барвник рис ферментований; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упаковані під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Святкова

  • Святкова
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка білкова (фабіус)

Пряно-копчений аромат доповнюється класичним смаком напівкопчених ковбас.

Склад: м'ясо 60% (яловичина 2с, м'ясо птиці, яловичина 1с); 25% сало ковбасне бокове; вода питна; крупа манна; сіль кухонна харчова; крохмаль картопляний; тваринний білок; харчова добавка (антиоксидант (Е301), підсилювач смаку та аромату (Е621), екстракти чорного перцю, майорану, кмину, часнику, мускатного горіху); стабілізатор (триполіфосфат); харчовий барвник рис ферментований; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Куряча

  • Куряча
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка натуральна (черева)

Золотава зовні та дивовижно ніжна на смак. Рівномірно розташовані шматочки курячого філе добре поєднуються із зернятками гірчиці та утворюють чудову смакову композицію.

Склад: м'ясо 85% (свинина напівжирна, м'ясо птиці); вода питна; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; соєвий білок; тваринний білок; харчова добавка ( антиоксидант (Е301), підсилювач смаку та аромату (Е621), екстракти чорного перцю, майорану, кмину, часнику, мускатного горіху); стабілізатор (триполіфосфат); цукор білий; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Віденська

 
  • Віденська
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка білкова (фабіус)

Гармонічне співвідношення яловичини, філе курятини та натуральних спецій додає неперевершеного смаку та аромату «Віденській».

Склад: м'ясо 57% ( яловичина 2с, м'ясо птиці); 30% сало ковбасне бокове; вода питна; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; тваринний білок; стабілізатор (триполіфосфат); харчова добавка (спеції (мускатний горіх, гірчиця), декстроза, глюкоза, антиоксидант Е300, екстракт мускатного горіху); харчовий барвник рис ферментований; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Часникова

 
  • Часникова
 

ДРУГОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31088620-003:2008

Оболонка натуральна (черева)

Традиційний українській смак з часником, чорним перцем, майораном, кмином та дрібненькими шматочками сала.

Склад: м'ясо 60% (м'ясо голів свинячих, м'ясообрізь, м'ясо птиці); 20% сало ковбасне бокове; вода питна; крохмаль картопляний; сіль кухонна харчова; крупа манна; часник свіжий; тваринний білок; харчова добавка ( антиоксидант (Е301), підсилювач смаку та аромату (Е621), екстракти чорного перцю, майорану, кмину, часнику, мускатного горіху); стабілізатор (триполіфосфат); харчовий барвник рис ферментований; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 10 діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Гетьманська

 
  • Getmanska