Грудинка "Пряна"

  • pryana
 

ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31806583-001-2002

Соковита копчена грудинка приправлена натуральними спеціями.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом - не більше 15 діб.







 

Балик "Європейський"

  • балик Європейський
 
                                                                   ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-25531939-005:2004

Натуральні спеції роблять його по-домашньому смачним, а лагідне копчення по європейські вишуканим.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом - не більше 15 діб.

реберця Свинні

 Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - http://myasopolesya.com.ua/images/Kopchenosti/Rebercya

ДРУГОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-25531939-005:2004

Підкопчені, ароматні м’ясні реберця - для тих хто любить поласувати смачненьким.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом - не більше 15 діб.

Окорок "Святковий"

  • окорок Святковий
 

ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31806583-001-2002

Золотаво-коричневий соковитий окіст, нарізаний тонкими шматочками, стане гідною та смачною прикрасою до святкового столу.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом - не більше 15 діб.








Грудинка "Українська"

  • грудинка Українська
 

ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-25531939-005:2004

Немає нічного смачнішого, ніж копчена українська грудинка. Немає нічого красивішого ніж природне поєднання м’яса та сала.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом - не більше 15 діб.








Шийка "Делікатесна"

  • шийка Делікатесна
 
                                               ВИЩОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-31806583-001-2002

Завдяки спеціально відібраній сировині, а саме з природним , збалансованим поєднанням м’яса та жиру, шийка «Делікатесна» набуває соковитості.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом - не більше 15 діб.







Крило куряче

 
  • Крило куряче
 

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 15.1-25531939-005:2004

Апетитним золотим курячим крильцям неповторного смаку надають саме спеціально підібрані спеції та особливе копчення натуральним димом.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом - не більше 15 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Стегно куряче

 
  • Стегно куряче

ВИЩОГО СОРТУ 

ТУ У 15.1-25531939-005:2004

Соковиті, ніжні стегенця мають багатий смак та приємний ароматом копчення.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом - не більше 15 діб.

 

 

 

 

 

 

 

Спинка куряча

  • Спинка куряча

ТУ У 15.1-25531939-005:2004

Дивовижний продукт відмінної якості, який порадує Вас золотою м’якою скоринкою та смачненьким м’ясцем.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом - не більше 15 діб.