сальтисон "По-дамашньому"

  • сальтисон По-домашньому

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 21667547.004 – 97

Соковите та ароматне м'ясо сальтисону виготовляється із вареного м'яса свинячих голів та приправляється  часником, духмяним та чорним перцем

Склад: шкірка свиняча 50%; субпродукти другої категорії 30%; м'ясо свинячих голів 20%; бульйон; сіль кухонна харчова; харчова суміш (декстроза, харчовий желатин, сіль кухонна харчова, підсилювач смаку та аромату (Е621), екстракт коріандру); часник свіжий; перець чорний мелений.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6°  С та відносній вологості повітря 75-85% не більше 5 діб. Упакований під вакуумом цілим виробом не більше 8 діб, порційним нарізанням - 5 діб. 

 

 

 

 

 

 

 

Ліверна

  • Ліверна

ПЕРШОГО СОРТУ

ТУ У 21667547.004-97

Оболонка натуральна (черева) або штучна (поліамід)

Варені субпродукти надають м’якої, ніжної консистенції, а натуральні спеції створюють  пряно-вершкову композицію.

Склад: субпродукти 2 категорії та шкурка свиняча (98%); бульйон; крупа манна; сіль кухонна харчова; харчова суміш (емульгатори Е471, Е472с); суміш спецій (перець чорний,  імбир, коріандр, горіх мускатний мелений, куркума, декстроза); фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше діб. Упакована під вакуумом - не більше 25 діб.

 

 

 

 

 

 

Поліська субпродуктова

 
  • Poliska3
  

ТРЕТЬОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка натуральна (черева)

Ідеальне поєднання субпродуктів та спецій надає приємного смаку, а завдяки спеціальному легкому копченню отримує пікантний смак.

Склад: М'ясо яловичих голів знежиловане (55%); жилки, субпродукти другої категорії; вода питна; борошно пшеничне 1 сорту; сіль кухонна харчова; часник свіжий; цукор білий; перець чорний мелений; коріандр мелений; фіксатор кольору нітрит натрію.

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78 % не більше 24 годин. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.

 

 

 

 

 

 

 

ТРЕТЬОГО СОРТУ

ДСТУ 4436:2005

Оболонка натуральна (черева)

 

Ідеальне поєднання субпродуктів та спецій надає приємного смаку, а завдяки спеціальному легкому копченню отримує пікантний смак.

Склад: М'ясо яловичих голів знежиловане (55%); жилки, субпродукти другої категорії; вода питна; борошно пшеничне 1 сорту; сіль кухонна харчова; часник свіжий; цукор білий; перець чорний мелений; коріандр мелений; фіксатор кольору нітрит натрію.

 

Рекомендований строк зберігання при температурі 0-6° С та відносній вологості повітря 75-78% не більше 24 годин. Упакована під вакуумом - не більше 10 діб.